Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Το”World of Empathy” είναι το ηλ. κατάστημα της εταιρείας «Βασίλειος Ν. Κιοσσές » . Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα. Πριν την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις για την ιστοσελίδα World of Empathy. Η όποια συναλλαγή πραγματοποιηθεί στο ηλ. κατάστημα World of Empathy προϋποθέτει την αποδοχή των παρακάτω όρων.

Οι όροι χρήσεις υπάρχουν για να προστατέψουν τόσο τους επισκέπτες όσο και την εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.worldofempathy.gr

Πληροφορίες περιεχομένου

Το World of Empathy εκτιμά πως έχει παρουσιάσει πλήρως και έγκυρα όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο ηλ. κατάστημα. Ωστόσο, αν τυχόν παρατηρήσετε ορθογραφικά/τυπογραφικά ή άλλα λάθη στις πληροφορίες, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Άδεια χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του της ιστοσελίδας www.worldofempathy.gr και των υπηρεσιών, για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την άδεια των διαχειριστών!

Περιορισμός ευθύνης

Το World of Empathy δεν φέρει καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν ο επισκέπτης υποστεί οποιαδήποτε μορφή ζημιάς κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο παρέχεται ως έχει χωρίς καμία εγγύηση. Το World of Empathy δεν δεσμεύεται για την αδιάκοπη λειτουργία ή χωρίς σφάλματα περιήγηση στην ιστοσελίδα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας World of Empathy ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει, λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και πολυμέσα, και είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείες και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους και διατάξεις της Ελλάδος, αλλά και του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και συνθηκών. Τα λογότυπα των κατασκευαστών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, είναι κατατεθειμένα σήματα και τα δικαιώματα αυτών ανήκουν στους οργανισμούς και εταιρείες που τα διαχειρίζονται.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για τον οποιοδήποτε λόγω επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να το πράξετε προτού γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Αν η κατάσταση της παραγγελίας είναι υπό επεξεργασία, θα πρέπει να μας καλέσετε, όπου ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν να κάνουν με το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Καθυστερήσεις στις αποστολές μπορούν να υπάρξουν. Το World of Empathy επεξεργάζεται όλες τις παραγγελίες στο εργάσιμο 09:00 με 15:00. Ωστόσο, μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγου φόρτου εργασίας ή καθυστέρηση του προμηθευτή μας (σε περίπτωση παραγγελίας μη άμεσα διαθέσιμων προϊόντων).

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο N.2251/1994, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών (όχι εργάσιμων) ημερών, από την στιγμή παραλαβής του προϊόντος. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας αποστείλετε εγγράφως ή δια μέσου τηλεφώνου ή ηλ. ταχυδρομείου, την επιθυμία για υπαναχώρηση. Για να είναι έγκυρο το δικαίωμα υπαναχώρησης, το προϊόν το οποίο θέλετε να επιστρέψετε, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση (συμπεριλαμβάνει και την συσκευασία). Μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της συσκευασίας και αν διαπιστωθεί πως βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση, τότε θα επιστραφεί το ποσό που λάβαμε από εσάς πλην τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. Αυτό θα γίνει εντός 30 (ημερολογιακών) ημερών. Αν επιθυμείτε, μπορεί να πιστωθεί το ποσό στον λογαριασμός σας στο World of Empathy για μελλοντικές αγορές.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, εκτός αν το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή δεν ήταν αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το ηλ. κατάστημα www.worldofempathy.gr .

Αξιολόγηση προϊόντων – Περιεχόμενο υποβαλλόμενο από τα μέλη/επισκέπτες

Στο World of Empathy υποβάλλονται κριτικές και σχόλια από εγγεγραμμένα μέλη στο ηλ. κατάστημα μας. Κάθε μέλος δέχεται και δηλώνει με την αποδοχή του παρόντος όρου, πως απαλλάσσει το World of Empathy από κάθε ευθύνη. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο που υποβάλουν.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Ο ιστότοπος World of Empathy συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως πχ. όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail, τηλέφωνο και Fax μόνο για το σκοπό για τον οποίο εσείς τα δώσατε (π.χ. για υποβολή αίτησης εργασίας, αποστολή προσπέκτ ή άλλου έντυπου υλικού). Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για να ικανοποιηθούν δικά σας αιτήματα και για να μπορούμε εμείς να καλυτερεύουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο μέσα στα πλαίσια του World of Empathy και από εταιρικούς συνεργάτες, οι οποίοι είναι εξουσιοδοτημένοι από εμάς να επεξεργαστούν τα στοιχεία σας και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Το World of Empathy προστατεύει με εχεμύθεια τα προσωπικά σας δεδομένα. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων συμμορφώνεται πάντα στις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές ρυθμίσεις της χώρας στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα την οποία έχετε επισκεφθεί.

Αποποίηση ευθύνης

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να διασφαλιστεί η ορθότητα των πληροφοριών. Όμως, λόγω της διαρκούς βελτίωσης των προϊόντων, το World of Empathy διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στα προϊόντα και στα τεχνικά δεδομένα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Περαιτέρω ανάπτυξη στις τεχνολογίες του διαδικτύου (internet) / στρατηγική ασφάλειας δεδομένων

Η περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογιών του διαδικτύου, σαφώς, επηρεάζει τη στρατηγική ασφάλειας δεδομένων. Αν προκύψουν οποιεσδήποτε αλλαγές/τροποποιήσεις της πολιτικής μας, θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα σε αυτή τη σελίδα.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας πληρώντας με οποιαδήποτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα μέσω των ασφαλών πληρωμών της Viva Wallet